Не пропускайте новите епизоди на криминалната драма по NOVAСенките от

...
Не пропускайте новите епизоди на криминалната драма по NOVAСенките от
Коментари Харесай

Лора разбулва шокираща тайна в „Братя” - slava.bg

Не пропускайте новите епизоди на престъпната драма по NOVA
Сенките от предишното и съмненията в сегашното заплитат още повече комплицираните взаимоотношенията сред героите и водят до нови разкрития в епизодите на “Братя” тази седмица. С помощта на украинските си сътрудници, контрольор Жана Илиева стига до основна информация по случая “Донков”. Така отдел “Убийства” събира от ден на ден значими елементи за личността на мистериозния чистач в спортната зала, за който се допуска, че е забъркан в изгубването на Борис.

Калин е твърдо решен да употребява всички благоприятни условия за разпореждане на пъзела от улики, до момента в който следите са още горещи. Той се среща и с Лора, тъй като подозира, че тя знае повече в сравнение с е склонна да опише. Опитвайки да я предизвика, с цел да изкопчи информация, Калин поражда у нея страховити подозрения. Лора държи непременно да разбере истината за мистериозното изгубване на своя брачен партньор и нейното мощно предпочитание я подтиква към рискови ходове, които ще провокират внезапен поврат в действието. До какво шокиращо разобличаване ще я докара търсенето на отговори?
Дълго защитавана загадка ще открие и Ани, служителката във Фондацията за протекция на дами, претърпели домашно принуждение. Уплашена за нестабилното положение на Снежа, тя се пробва да й помогне най-малко с нейните отговорности в офиса. Ани обаче не може да разбере повода за необяснимите й отсъствия от работа и постоянно изменящи се положения на духа. Притеснената служителка се натъква на скрита от нея загадка, която ще промени взаимоотношенията й с близките и ще отключи неподозирани страхове. Появата на Юлия в живота на Денис го изпълва с мрачни интуиции и тиха гняв. Той не е очаквал да я види и е изумен от появяването й в неговия офис. Коя в действителност е мистериозната чужденка, какво търси в България и за какво провокира такива крайни страсти у предприемача, гледайте в новите епизоди на „ Братя “.

Не пропускайте престъпната драма от вторник до четвъртък, от 22:30 ч., в ефира на NOVA...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР