Не приляга на висотата на президентската институция да дава емоционални

...
Не приляга на висотата на президентската институция да дава емоционални
Коментари Харесай

Лорер: Явно президенството има политически амбиции и ПП ги е разочаровало

" Не приляга на висотата на президентската институция да дава прочувствени и унизителни оценки на политически партии. Политическите партии са израз на хората и на техните хрумвания. Зад " Продължаваме Промяната " (ПП) има 500 000 гласоподаватели, а той постави всички тях под шапката на шаралтанството. Президентът тряба да сплотява, а такива изявления ни разделят ", сподели в студиото на bTV депутатът от Политическа партия Даниел Лорер във връзка изявлението на президента Румен Радев по адрес на Политическа партия: " Ще надживеем тази шмекерия ".

" Когато президентът излезе (пред президенството с вдигнат юмрук), той представляваше настояванията на българския народ по този начин. Това беше най-високият му миг, тъй като той стана едно с българския народ и поведе България към светлината. В резултат на това се появи Политическа партия, с цел да променим модела ГЕРБ и България най-сетне да тръгне към Европа ", сподели още депутатът.

" Разривът сред Политическа партия и президенството очевидно има други корени. Явно президенството има политически упоритости и Политическа партия ги е разочаровало. От самото начало казахме, че благодарим на президента, че поведе митинга, само че ние в никакъв случай няма да бъдем президентска партия. Явно това не се понравило и нищо чудно в страната да се приготвя инженеринг на политически планове ", счита Лорер.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР