Не приемаме диалог с ултиматум, няма да оттеглим законопроекта за

...
Не приемаме диалог с ултиматум, няма да оттеглим законопроекта за
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Диалог с ултиматум няма да водим, няма да оттеглим Изборния кодекс

Не одобряваме разговор с ултиматум, няма да оттеглим законопроекта за промени в Изборния кодекс, разговорът би трябвало да се състои тук, дано се срещнат причините, да реши болшинството, отсече водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто от Политическа партия и Демократична България сложи изискването левицата да изтегли предложенията си, с цел да се върнат те в пленарната зала.
 
" Заставаме на страната на свободния избор, на страната на хората – половината желаят машини, другата половина желаят хартия ", настоя тя.
 
" Хвърлят се обвинявания, слагат се условия, стигна се до такава степен, че Демократична България да каже, че с решение на Народно събрание Българска социалистическа партия би трябвало да бъде принудена да си отдръпна плана за Изборен кодекс. Предлага ни се разговор с ултиматум, няма такова нещо, поставяте ултиматум към демокрацията, към правото на избор. Българска социалистическа партия предложи през 2019 година, 2020 година Смесено гласоподаване, Българска социалистическа партия в никакъв случай не е внасяла предложение за цялостно машинно гласоподаване и не лъжете хората, като твърдите, че Българска социалистическа партия се отметна – искаше машини, а в този момент не желае ", разяснява тя.
 
" Мислите ли, че най-важното за Българска социалистическа партия е Изборния кодекс. Внушенията, че отваряме войни и блокираме работата на Народното събрание са цялостна неистина ", отсече Нинова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР