Не познавам Стефан Димитров. Не познавам Паскал. Не мисля, че

...
Не познавам Стефан Димитров. Не познавам Паскал. Не мисля, че
Коментари Харесай

Асен Василев изригна: Това е фарс! Не познавам Димитров! Целят да кажат, че ,,всички сме маскари“

Не познавам Стефан Димитров. Не познавам Паскал. Не мисля, че някой атакува Асен Василев. Свидетели сме на относително вулгарен политически фарс, който цели да каже: „ Всичките са маскари “. Това сподели пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ и някогашен финансов министър Асен Василев.
„ Нямам страхове от тази комисия. Научих за този канал от създаването. Защо ДАНС в продължение на 2 години са оставили канал да работи, без да уведомят финансовия министър или премиера, е въпрос, който господин Тончев (бел. ред. ръководителят на ДАНС) подмина “, добави той.
Василев изясни за какво е избрал Петя Банкова да застане отпред на „ Митници “. „ Петя Банкова беше заместник-директор на Агенция „ Митници “. Тя работеше извънредно добре с непознатите сътрудници. Беше виновна за договарянията за това да има 100% скенери на „ Капитан Андреево “, за договарянията за това да дойдат непознати митничари. Вече има непознати митничари от Съединени американски щати. Очаква се този месец да дойдат от Англия. Имаме диалози на равнище министър председател с Макрон след края на Олимпиадата във Франция да дойдат и френски митничари. Водят се диалози и с Австрия. Тя водеше непознати митничари и беше съществена връзка с непознатите митнически служби като началник на „ Митническо разузнаване “. Беше разумно тя да бъде назначена за началник на „ Митниците “, откакто потегли сливането и Павел Тонев пристигна като консултант при мен “.
„ С вътрешния министър съм провел един диалог за Недан Хаджиев в подтекста на това, че когато той беше началник на МВР-Хасково беше най-ниското равнище на платен избор. Разговорът беше извършен преди локалните избори, с цел да се понижи купеният избор в Хасково в подтекста на това, че той тогава смени 20 шефа на ОДМВР в страната “, разяснява още той.
По въпроса с рокадите в служебния кабинет, Василев сподели: „ Това за мен е невиждано. Трябва да питате премиера и президента, който би следвало да издаде тези укази, какво постанова промените. Смяната да се случва, откакто някой политически водач я е изискал, също не наподобява доста регламентирано “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР