Не познавам предложения за служебен министър на туризма Евтим Милошев,

...
Не познавам предложения за служебен министър на туризма Евтим Милошев,
Коментари Харесай

Павела Митова : За да бъде Милошев добър министър на туризма, е достатъчно да не убива костенурки

Не познавам оферти за длъжностен министър на туризма Евтим Милошев, той няма връзка с " ''. Щом Слави Трифонов е решил да се раздели с него, евентуално е имал учредения. За да бъде добър министър на туризма, ще бъде задоволително да не убива костенурки. Това сподели депутатът от " '' Павела Митова в ефира на предаването " Офанзива " по Нова нюз.

Тя дефинира като цялостен парадокс това, че за следващ път министри се оплакват от напън от Петков.

" Първо Йоловски се оплакваше, след това Калин Стоянов. Надявам се изборите да са относително почтени. Служебните държавни управления би трябвало да са не уравновесени политически, а неутрални, само че това е невероятно след измененията в Конституцията. Самият Главчев е определен с цялостно болшинство от ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи. Те би трябвало да носят отговорност за дейностите на служебните министри ", счита тя. 

По думите ѝ другата седмица ще излезе отчета на комисията за " Боташ''.

" Там също има въздействие на ''Булгартрансгаз''. Ще бъде забавно какво е присъединяване на оферти за длъжностен министър Владимир Малинов като шеф на сдружението. Не виждам да е имало проблеми под негово управление. Аз персонално имам терзание за оскърбен народен интерес при подписване на контракта с турската компания. Докладът ще бъде показан на прокуратурата ", разяснява Митова. И добави, че на предварителния избор ПП-ДБ ще получат " пестник " от гласоподавателите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР