Не познавам хората от така наречената организирана престъпна група, шест

...
Не познавам хората от така наречената организирана престъпна група, шест
Коментари Харесай

Красимир Живков: Не познавам хората от така наречената организирана престъпна група

Не познавам хората от по този начин наречената " проведена незаконна група ", шест индивида са. Това сподели някогашният зам.-министър на екологията Красимир Живков пред публицисти в Апелативния спецсъд, където се гледа мярката му за неотклонение, съобщи БГНЕС.
Самият Васил Богданов, по думите на Живков, загатнал, че го е виждал веднъж на интернационална срещи в министерството. “Другите лица. Миховски - не го познавам, лицето Айгюн Еминов- за първи път го виждам тук в ареста, не го познавам, нямам нищо общо. Бизнесменът Пламен Бобоков - да с него бях преди 4-5 години в държавна делегация, ръководена от госпожа Лиляна Павлова, министър на районното развиване. Там бяхме на съвещание на междуведомствена икономическа комисия сред България и Узбекистан. Там съм го виждал, не съм разговарял, нямам му телефонния номер. Единствено съм комуникирал с шефа на РИОСВ-Плевен ”, съобщи той.
На въпроса има ли в него заповедта за назначение на работа Живков сподели: Да, имам моята заповед от 12 ноември 2014г., когато съм назначен. Тук обвиняването е за проведена група от началото на 2014 година Аз недоумявам, не разбирам, или е неточност или е поръчка. Обвиняват ме в група с хора, които не ги познавам, шест индивида, добави той.
10 души са обвинени по случая с проведената незаконна група заэвнос на боклуци, а 7 за присъединяване в незаконна група с користна цел и с присъединяване на длъжностни лица. Красимир Живков беше освободен от поста заместник-министър на Министерство на околната среда и водите откакто му бяха предявени обвинявания.
Ето какво сподели пред публицисти и различен от обвинените - Атанас Бобоков. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР