Не повтаряйте нашата грешка, а се заловете и решете веднага

...
Не повтаряйте нашата грешка, а се заловете и решете веднага
Коментари Харесай

Борисов също се срещна с премиера на РСМ

" Не повтаряйте нашата неточност, а се заловете и решете незабавно най-трудните въпроси в българо-македонските връзки " - подобен съвет даде водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов на министър-председателя на районен съд Македония Димитър Ковачевски.

Срещата сред Борисов и Ковачевски се състоя в централата на партия ГЕРБ. В нея от българска страна участваха двама някогашни външни министри - Екатерина Захариева и Даниел Митов, както и някогашният вицепремиер Томислав Дончев.

Още при започване на срещата Борисов напомни ролята на България за рестартирането на процеса на евроинтеграция на Западните Балкани, което стартира по време на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година

Той също по този начин акцентира, че целият либерален западен свят е приветствал подписването на Договора за другарство и добросъседство сред България и РСМ през август 2017 година Подписите си под него сложиха Борисов като министър председател и предшественикът на Ковачевски - Зоран Заев.

„ Не отлагайте основната тематика за най-сетне. Това беше наша неточност. Важните въпроси, свързани с историята и езика на омразата би трябвало да решите незабавно. Хванете бика за рогата. Решете ги незабавно! “, прикани Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР