Не получихме някаква конкретика, Надявам се това да не е

...
Не получихме някаква конкретика, Надявам се това да не е
Коментари Харесай

Филип Попов за срещата с Иван Гешев: Не получихме някаква конкретика

„ Не получихме някаква конкретика, Надявам се това да не е първа или последна среща “, сподели Филип Попов от Българска социалистическа партия за диалозите с основния прокурор в предаването „ Лице в лице “.

Срещата сред Българска социалистическа партия и Иван Гешев продължи повече от 2 часа. Тя беше на тематика промени в законодателството за то да стане по-ефективно.

Едно от настояванията на Българска социалистическа партия е каралите след приложимост на алкохол и опиати да получат заслужено наказване.

„ Не получихме на тази среща съответни оферти в тази тенденция. Той съобщи, че е нужен по-голям надзор във връзка с магистратите. Как обаче да се реализира той, не беше упоменато до момента в който аз присъствах “, сподели Филип Попов.

За разпространяването на божествен газ, различен съгласно левицата главен въпрос, основният прокурор е споделил, че не е проблем на прокуратурата.

От Българска социалистическа партия са питали Гешев и за техни сигнали, подавани в прокуратурата в интервала 2013-2016 година

„ Все още нямаме резултат по тези сигнали. Говорим за КТБ, когато господин Гешев е бил един от наблюдаващите прокурори. Той още веднъж посочи, че казусът е в Наказателно-процесуален кодекс, тъй като обвиняването било от 10 хиляди страници, трябвало да бъде изчетено на глас в зала и това отнемало доста време “, сподели Попов.

Българска социалистическа партия имат забележки към законопроекта на Политическа партия за КПКОНПИ.

„ Смущават ме мен персонално някои оферти в закона, които вършат следващата бухалка в България “, сподели Филип Попов.

Относно законопроекта на правосъдния министър Крум Зарков той сподели, че битката с корупцията не се заключава в това кой ще назначи шапката на КПКОНПИ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР