„Не оценявам резултатът на „Българските патриоти“ като добър, но задълбочен

...
„Не оценявам резултатът на „Българските патриоти“ като добър, но задълбочен
Коментари Харесай

Каракачанов: Явно конфигурацията на ВМРО с НФСБ и „Воля“ не е успешна

„ Не правя оценка резултатът на „ Българските патриоти “ като добър, само че изчерпателен разбор единствено 15 минути след оповестяването на резултата е несериозно да се прави “, съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов пред bTV.

Според първите планирани резултати на „ Българските патриоти “ остават отвън Народно събрание с 3,1% от гласовете съгласно " Маркет линкс " или с 3,2% по данни на " Алфа Рисърч ".

Явно конфигурацията на Вътрешна македонска революционна организация с НФСБ и „ Воля “ не е сполучлива, разяснява Каракачанов.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Дано да има обикновено държавно управление, което да ръководи България с парламентарно болшинство, а не да се люшкаме от рецесия в рецесия. Не е значимо кой е взел 3% или 5%, а страната да излезе от тази политическа рецесия, в която се намира от близо една година “, съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация и отхвърли да дава отговор на други въпрос, отбелязвайки още веднъж че следва разбор на изборните резултати.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР