Не оспорвам подписката, която върви за моето сваляне, тя от

...
Не оспорвам подписката, която върви за моето сваляне, тя от
Коментари Харесай

Горан Благоев: Проблемите на БПЦ няма да се решат със свалянето ми от ефир

" Не оборвам подписката, която върви за моето събаряне, тя понякога се възбужда от едни и същи хора и събира един и същи брой подписи. Но съвсем нищо не се сподели за трите подписки, които са в моя отбрана, в които се споделя, че даже Горан Благоев да бъде махнат от ефира на Българска национална телевизия и различен да бъде водещ на " Вяра и общество ", което не знам до какъв брой е морално, тъй като това е авторско предаване, проблемите в Българската православна черква няма да престанат''. Това съобщи Горан Благоев, водещ на предаването " Вяра и общество " по Българска национална телевизия, в в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

Преди дни стана ясно, че летните повторения на ''Вяра и общество'' са свалени от програмата на Българска национална телевизия, като това дава сериозен мотив на водещия да счита, че от септември предаването най-вероятно въобще няма да го има.

" Що се отнася до обвиняванията, че аз съм осквернител - това са религиозни изказвания, принесени в световна медия. И аз желая да попитам къде в Наказателния кодекс богохулството е закононарушение. Богохулник значи аз за тези 15 години да съм похулил Бог. Ако някой си направи труда да гледа всички епизоди на " Вяра и общество " няма да откри и една думичка против Бога. Да, сериозен взор против неговите земни чиновници е имало, само че задачата на една медия е да показва всички гледни точки ", добави Горан Благоев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР