Не оневинявам НСО, но домовете на охраняемите лица са лично

...
Не оневинявам НСО, но домовете на охраняемите лица са лично
Коментари Харесай

Ген. Димитър Владимиров: Не оневинявам НСО, но е трудно някой от него да направи снимките

„ Не оправдавам НСО, само че домовете на охраняемите лица са персонално пространство и вътре могат да влизат хора, които са близки на охраняемото лице… Трудно може да се допусна, че някой от НСО може да е направил тези фотоси “. Това разяснява пред БНР ген. Димитър Владимиров, някогашен началник на Националната работа за защита (НСО).
„ В последните дни се изля доста мръсотия върху НСО, макар че те си имат недостатъци, службата се деформира при другите началници… Промените в Закона за Министерство на вътрешните работи са неправилна стъпка. НСО има своя престиж, както и интернационален, а това, че нещата напоследък не стоят добре, не значи, че службата би трябвало да се закрива. Трябват промени, само че не по този метод да се търсят привилегии “.

Според него огромна мистерия е за какво се предлага избор коя работа за защита да употребяват президент, ръководител на парламент, вицепрезидент.

„ Използва се целенасочена агитация против НСО. За да дава отговор на условията, тази работа би трябвало да се реформира, а не да се подхващат козметични ограничения “.

Ген. Владимиров разяснява, че по случая със фотосите, за които се твърди, че са от спалнята на премиера Бойко Борисов, би трябвало да се откри достоверността на обстоятелствата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР