Не очаквам никаква промяна в резултата от показанията на Бойко

...
Не очаквам никаква промяна в резултата от показанията на Бойко
Коментари Харесай

Адв. Людмил Рангелов: Не очаквам никаква промяна след показанията на Борисов, Арнаудова и Горанов


" Не чакам никаква смяна в резултата от показанията на Бойко Борисов, Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов, тъй като в действителност най-вероятно те ще повторят това, което към този момент са споделили пред проверяващите служители на реда ". Това съобщи в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " юрист Людмил Рангелов :

" Тази линия на развиване на досъдебното произвеждане ще бъде затворена с тези разпити и по този път няма да се стигне към някакви нови доказателства, които да оказват помощ на прокуратурата да им повдигне обвиняване ".

" Искането на прокуратурата за разпит на господин Божков посредством видеоконферентна връзка беше едно насила искане от огромния напън, който оказаха със своите изказвания редица експерти , тъй като първоначално прокуратурата твърдеше, че не може да бъде осъществен подобен разпит ", добави още юрист Рангелов:

" Едва когато стана ясно, че подобен разпит е изцяло вероятен, тогава и прокуратурите задейства механизмите за приемане на единодушие от отсрещната страна и от господин Божков. Другото значимо изискване, с изключение на неговото предпочитание, е законодателството на Дубай да разрешава разпити по видеоконферетна връзка. Моето мнение е, че разрешава, тъй като цивилизационните стандарти на Дубай в това отношение са същите каквито са и на западния свят ".

Цялото изявление с юрист Людмил Рангелов можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР