Не, няма да се кандидатирам за президент! Ако оставят Радев

...
Не, няма да се кандидатирам за президент! Ако оставят Радев
Коментари Харесай

Борисов се изметна: Няма да се кандидатирам за президент

Не, няма да се кандидатирам за президент! Ако оставят Радев да се бие на политическата сцена вместо тях, сме подготвени да сме безапелационни съперници и на този кабинет на задкулисието и да се срещнем на нови избори, когато и да са те! Това написа министър председателят Бойко Борисов на профила си във Фейсбук по-малко от час, че ще се кандидатира за поста държавен глава.
" Ако партиите, които през днешния ден показват голямо болшинство в Народното събрание, не създадат държавно управление, а заедно изтичат при президента Радев, с цел да им направи длъжностен кабинет, това ще бъде демонстрация на безнаказаност и боязън ", повтори тезата си от по-рано през днешния ден министър председателят в оставка Борисов.
По думите му подмолните сделки към този момент прозират зад необяснимите монолитни гласувания в Народното събрание.
" Омразата, която през днешния ден ги сплотява, обаче прави работа за малко. След това е належащо да покажат своя потенциал. Ние, за разлика от хората на задкулисието, ще проведем публични диалози за поддръжка на препоръчаното от нас държавно управление. Преговорният ни екип ще работи градивно, тъй като триумфът на изборите и голямото доверие, което ни беше гласувано на вота, ни задължава да бъдем оптимално виновни към страната ", споделя още Борисов.
Припомняме, че по-рано през днешния ден той разгласи, че ГЕРБ ще изпрати публично писмо до " Демократична България ", с цел да се чуе окончателното мнение на обединението дали ще поддържа кабинета на ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР