Не, не искам България да бъде връщана в руската сфера

...
Не, не искам България да бъде връщана в руската сфера
Коментари Харесай

Анкетата на OFFNews: Над 70% недоволни от падането на кабинета -

" Не, не желая България да бъде връщана в съветската сфера на въздействие и крадците и мафията отново да са на власт. " Така дават отговор болшинството от читателите ни, които са дали своят вот в анкетата ни " Доволни ли сте, че падна държавното управление на Кирил Петков ".

Този отговор са дали 10 326 души, които са 61.21% от общия брой на гласувалите.

Мнението си са изразили 16 896 от читателите на OFFNews.

Сборът на гласувалите " срещу " рухването на кабинета е над 70%, само че читателите ни са изразили разнообразни претекстове за това: компликациите пред сформирането на ново държавно управление и недоверието към възможен длъжностен кабинет на президента Радев.

На второ място, само че с внушителна разлика, е отговорът " Да, изгубиха ни 7 месеца, похарчиха милиарди и нищо не свършиха " - 8.41% (гласували 3105).

Над 1000 гласа са получили още два отговора: " Не, не желая да има избори, тъй като ще е още по-трудно да се образува държавно управление " (8.11%, 1368 гласували) и " Да, желая Бойко Борисов да се върне на власт и да е за четвърти път министър председател " (5.96%, 1006 гласували).

489 (2.90%) са последователите на " Възраждане ", показали отговора " Да, тъй като желая да пристигна на власт Възраждане и отново да сме си близки с Русия и Путин ".

Малко по-малко възразяват против нови избори поради недоверието си към президента Радев: " Не, не желая длъжностен кабинет на проруския президент Радев в миг на война покрай границите ни " избират 2.52% (425 от гласувалите).

Без мнение са по-малко от един %. " Не мога да преценява " са признали 150 души (0.89%).

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР