И БСП, и Левицата са формации, с които ще трябва

...
И БСП, и Левицата са формации, с които ще трябва
Коментари Харесай

Ваня Григорова: И БСП, и Левицата са формации, с които ще трябва да работим за в бъдеще

И Българска социалистическа партия, и Левицата са обединения, с които ще би трябвало да работим за в бъдеще. Понякога би трябвало да се разграничим преди да се обединим. Обединението, уповавам се, че ще го има след няколко месеца, когато трупчетата, които са се запънали пред залата, ще бъдат отстранени. Това съобщи пред Българска национална телевизия в „ Денят стартира с Георги Любенов " общинският консултант от БСП-София Ваня Григорова, част и от Солидарна България.

 

Коалиция „ Солидарна България " си слага за цел повишение на главните хонорари. По думите ѝ наложително е да има необятно ляво обединяване. " Солидарна България " няма да влиза в сглобка и няма да е патерица на партиите. Ваня Григорова не изключва да работи с Българска социалистическа партия, и с " Възраждане ".

 

Тя изясни, че повече от 10 години се занимава с публични проблеми и с тях ще продължи, в случай че стане и депутат. Основните цели на Григорова ще бъдат ориентирани към повишение на възнагражденията на заетите в общинските предприятия и връщане на обществени услуги в публични ръце. Лявото не помни, че в основата му и фундаментът му са работещите хора, а стартира да се ангажира с маргинални тематики. Нито лявото, нито синдикалното могат едно без друго, уточни Ваня Григорова.

 

Българска социалистическа партия не вложи старания да се бори против сглобката Ваня Григорова посочи, че не е водила диалози да е част от Българска социалистическа партия за идния избор, защото вижда блян в партията на Корнелия Нинова, че има блян за разграничаване от останалите обединения в ляво.

 

„ Опасявам се, че централата на Българска социалистическа партия вложи повече старания в това да подлага на критика личните си хора, в сравнение с да се бори със сглобката по действителни тематики и проблеми ", посочи тя.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР