Не му беше лесно на Илиян Найденов преди раздялата с

...
Не му беше лесно на Илиян Найденов преди раздялата с
Коментари Харесай

Бившият на Джулката - във Филипините! На кого остави Давид и с каква жена не иска да бъде?

Не му беше елементарно на Илиян Найденов преди раздялата с Джулката, не му е елементарно и в този момент! Но, в случай че имаме вяра на клишето, когато е елементарно, не е забавно. В този смисъл фитнес инструкторът води много трогателен метод на живот, който го води на хиляди километри отвън България - във Филипините. 

Илиян обаче не е на отмора с някоя нова дама, а е по работа. Каква тъкмо, към този момент не споделя. Бизнесменът реши да отговори и на някои въпроси на своите почитатели в Instagram, като доминираха такива, свързани с Давид. Кой гледа момчето?

Отговорът се оказа повече от банален - родителите му. Илиян не е имал опция, а и предпочитание да взима Давид на пътуването си, по тази причина го е оставил при татко си, с който е повече от благополучен. И тук пристигна разумният въпрос - за какво не е оставил сина си при майка му?

Виж още: Венетка - новодомка, към този момент сподели спалнята! Но няма да повярвате кой ѝ оказа помощ с багажа

Илиян не влезе в детайлности, само че напомни решението на съда, съгласно което Давид е при майка си единствено два пъти по два дни в месеца. 

Това обаче надалеч не беше единственият въпрос, обвързван с някогашната му, на който се наложи да отговори. Илиян бе запитан дали още веднъж би бил с жена с естетически корекции. И отговорът му е безапелационен - в никакъв случай повече!

Виж още: Скъпото си я влече: Тита се похвали с нова визия и чантичка за 5 000 лв.

Самият Илиян се дефинира като най-щастливият човек на света поради това, че Давид е при него, поради това, че има работа и може още веднъж да пътува по света. 

Изображение: https://www.instagram.com/naydenov.fitness/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР