Не моят клиент, Юсеин Тефик, е причинител на катастрофата. Това

...
Не моят клиент, Юсеин Тефик, е причинител на катастрофата. Това
Коментари Харесай

Адвокатът на мъжа, чието бебе загина при катастрофа с Местан, разкри кой е виновен за трагедията

Не моят клиент, Юсеин Тефик, е извършител на злополуката. Това съобщи в утринния блок на БТВ Николай Димитров  Николай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 година Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в, юрист на фамилията, чието бебе почина при злополуката с Лютви Местан  Лютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска лингвистика в.

"Клиентът ми е имал 18 фиша за година зад кормилото, само че неговият автомобил се ръководи от няколко души. 4 от наказателните постановления са по-тежки - за превишена скорост ", сподели още бранителят му.

Местан: Съпреживявам нещастието, само че обстоятелствата за злополуката бяха жестоко манипулирани

"Единствената причина за злополуката е неспирането на знак "Стоп ". Между 110 и 122 км/ч се е движил клиентът ми. Дори и да е превишил скоростта, то в тази ситуация няма връзка със починалото му бебе ", добави той.

"Няма нито едно доказателство, което да сочи, че моят клиент е отговорен. Имаше опит да се отнеме книжката на Юсеин Тефик. Обжалваме това пред съда ", разкри адв. Димитров.

"Във всички вариации на експертизи Лютви Местан  Лютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска лингвистика в е отговорен за злополуката ", безапелационен бе той.

"Загиналото бебе на моя клиент е било в кошче, само че без колан. Експертизата демонстрира, че даже да е било с колан е щяло да почине ", приключи бранителят на мъжа, чието бебе почина при злополука с Лютви Местан  Лютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска лингвистика в.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР