Не можем да отречем през тези 18 години, че са

...
Не можем да отречем през тези 18 години, че са
Коментари Харесай

Манол Иванов: И Михаил Касабов и Георги Иванов не са подходящи за президенти на БФС, защото принадлежат към статуквото

Не можем да отречем през тези 18 години, че са свършени и положителни неща. Ние сме в челната десятка федерации, които вкараха електронното ръководство на футбола, имаме една от най-модерните бази. Тези неща ги подценяват, само че те са извънредно значими за футбола. Това сподели Манол Иванов - претендент за президент на БФС в студиото на " Денят стартира " на Българска национална телевизия.

" Скандалите изкуствено се разгласиха в общественото пространство " сподели още Иванов и разясни: " Ръководството нямаше задоволително гласност при вземането на решения, разговора с клубовете също. Когато се застоиш доста дълго време на един пост, и нямаш съответната конкуренция, губиш действителна визия за действителността и вземаш решения, които са в ущърб на тези, които управляваш във футбола. "

Той изрази терзанието си, че се оказва напън на клубовете в страната.

" Разговорях с треньори на клубове, които ми споделиха по какъв начин са били натискани, питани за кого ще гласувате, бяха дезориентирани, може би са си избистрили в главата за кой претендент. Те са обезпокоени от този напън. За мен беше необичайно, хора, които се знаят в обществото, принадлежат към така наречен ъндърграунд, се бяха събрали в ресторанта въз основата. Имаме информацията, която сподели и Стилиян Петров, че се обикаля по страната и се натискат клубовете ", съобщи Манол Иванов.

" Това което видях, не споделям имена съзнателно, може и да са били на другарски обяд. Не съм ги видял на маса. По това време въз основата беше господин Георги Иванов. Информацията първо беше, че натискът на клубовете е за Михаил Касабов, само че в този момент информацията ни е за господин Иванов ", заяви претендентът на президент на футболната централа.

" За мен като опит и престиж господин Касабов е по-добрият претендент, само че в случай че говориме общо и двамата не са подобаващи, тъй като принадлежат към статуквото ", изясни Манол Иванов.

Той съобщи, че е част от опозицията и е пристигнал за смяна в българския футбол.

Иванов показа, че е разговарял до този миг със Стилиян Петров, който е част от щаба на различен от претендентите Димитър Бербатов.

Липсата на информация по отношение на метода на осъществяване на Конгреса на 15 март, той намира за притеснително.

Вижте целия диалог във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР