Не можем да говорим за бъдещето на България, ако залагаме

...
Не можем да говорим за бъдещето на България, ако залагаме
Коментари Харесай

С връщане към масовия спорт се зае Румен Радев

Не можем да приказваме за бъдещето на България, в случай че залагаме единствено на инфраструктура, нововъведения, бизнес и просвета. Всичко това се прави от хора и точно ние сме длъжни да мислим отговорно за пълноценното, физическо и духовно развиване на народа.

Това съобщи президентът Румен Радев на конгрес в София Тех парк на тематика „ Държавата в поддръжка на спорта – нови благоприятни условия “.

Всички знаем за измененията, само че знаем и защо се пропилели голям брой средства досега – проблемите във федерациите, незавършени спортни зали, незавършени игрища, липса на физкултурни салони, а усвоени пари предплатено, които са основани от няколко дни.

Средства има „, увери Радев и повтори още един път, че има европейска средства като даде образец работата на служебния министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев, който направил среща с бизнеса и разяснил какви са опциите и по какъв начин те да стигнат до тези благоприятни условия и бизнес и от три подадени поръчки, те към този момент станали над 4 000.

По думите му има пари, само че отиват по нечий странни решения и се влагат в нещо, което запустява след това. Радев чака със същия метод през днешния ден да се даде информация по какъв начин да се оползотворяват опциите за спорт и развиване. България постоянно е била мощна в спорта и президентът чака страната още веднъж да бъде мощна в спортно отношение. Длъжни сме да върнем в спорта всички млади българи от ранна детска възраст, би трябвало да се развие още веднъж богатата българска школа, треньори, деятели на физическата просвета и спорт, които да знаят какво правят, с цел да може България да се развива хармонично и да знаем, че след време още веднъж България да гледа в бъдещето, надява се Румен Радев.

Той предизвести, че в случай че всичко горепосочено, което изброи, не се направи каквито вложения и инфраструктурни планове да се развият, не се ли вложат в младежите, ще са пропилени и парите, и времето.

 Снимка: БГНЕС

Служебният министър на нововъведенията и растежа Александър Пулев съобщи, че страната поддържа спорта, който е ключът към здравия дух. Общият знаменател е общата грижа и заинтригуваност към развиването и усъвършенстването на спорта, сподели министърът, който похвали присъстващите спортисти със мощни им и състезателен дух. С креативност, добра сила и градивен разговор пари има, открити са печелившите комбинации, удовлетворен е Александър Пулев.

Източник: news24sofia.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР