Не може председателят на БСП, който доведе партията до три

...
Не може председателят на БСП, който доведе партията до три
Коментари Харесай

Жаблянов: След три партийни катастрофи, защо Нинова прави чистка?

„ Не може ръководителят на Българска социалистическа партия, който докара партията до три произшествия, да стартира чистка вътре в нея ”, съобщи в изявление за Нова телевизия някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Валери Жаблянов.

Очаква се през днешния ден Националният съвет на партията да реши дали да изключи Кирил Добрев от Българска социалистическа партия. Информацията за обсъжданото изключване пристигна от самия Добрев, който написа в страницата си във Facebook: „ Изключването от партията е последното леговище на страха. Днес пристигна и моят ред – анонимно, на автограф, с измислени претекстове, без да бъде изслушан “. От думите му стана ясно, че като четвърто потомство социалист, никой не може да извади участието от сърцето му и остава „ предан на своята единствена партия ”.

По думите на Валери Жаблянов изключването на Добрев е следващият акт, в който левицата показва своята недемократичност пред българското общество. Жаблянов попита по какъв начин Корнелия Нинова изключва членове на партията, в случай че е в оставка.

„ Много известни политици от Българска социалистическа партия бяха дистанцирани от управлението на партията. Това беше направено под претекст, че се организира промяна в партията. Тя завърши със изгубени 70 000 гласа на изборите. Така няма да се повиши публичното доверие ”, установи Жаблянов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР