Не може да се намери и да се търси оправдание

...
Не може да се намери и да се търси оправдание
Коментари Харесай

Трудно се отличава психопатията в обществото, призна Ботьо Ботев

Не може да се откри и да се търси опрощение в такива дейности. Когато приказваме за умопобъркан, той осъзнава какво е направил.

Това съобщи пред bTV криминалистът и някогашен шеф на отдел " Убийства " в Министерство на вътрешните работи Ботьо Ботев във връзка убийството на момиченцето от Сотиря, осъществено от 21-годишния Мартин Трифонов.

Припомняме, през вчерашния ден Трифонов направи цялостни признания за убийството в селото. ДНК пробрата изрично удостоверява, че точно именно Мартин Трифонов е изнасилил и умъртвил детето.

Ботев недоумява по какъв начин може да бъде осъществено такова ликвидиране от един естествен човек и кой би могъл да посегне на едно почтено детенце на такава възраст.

Той изрази терзанието си, че тези случаи не са необичайност в престъпната процедура - имало ги е преди, има ги и в този момент. Жалко, само че е реалност. Никой не би могъл да планува хората, които живеят в една естествена среда. Той е имал престъпни прояви, които са регистрирани, уточни Ботев.

По думите на криминалиста дейностите и държанието на Мартин Трифонов се отличават от естествените за всеки един юноша на неговата възраст. Трябва да се има предивд, че сходни хора, които работят импулсивно и с болно схващане, са с някакви психопатни отклонения.

Ботев призна, че доста мъчно може да се отличи в обществото психопатията. Според криминалиста килърът на детенцето е декларирал пред служебния си юрист, че съжалява за дейностите си и осъзнава осъщественото, тъй като може би търси да оправдае дейностите си, които е направил.

Трудно е да се направи оценка на такива хора, призна криминалистът. Той добави, че е тъпо, че се стига до такива моменти, тъй като сходни дейности, свързни с брутална свирепост, са необясними. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР