Не може да се каже, че едно изчезване е без

...
Не може да се каже, че едно изчезване е без
Коментари Харесай

Ботьо Ботев: Притесняват ме обясненията на бащата на Александър, няма логика в действията му

„ Не може да се каже, че едно изгубване е без никакви следи. Въпросът е да се фиксират събитията, при които е липсващ и оттова нататък по-късно да се търсят тези справедливи неща, които биха помогнали за издирването “, съобщи криминалистът Ботьо Ботев пред Българска национална телевизия във връзка издирването към този момент пети ден на изчезналия 12-годишен Александър в Перник.

„ Аз имам опит по издирвателната работа. Действително в практиката има сходни случаи. Искам да отбележа нещо, което прави извънредно положително усещане. Този път се вижда едно непринудено отприщване на гражданската реакция във връзка с този случай. Ангажирани са нужните хора, само че по този метод, по този начин непринудено хората да отреагират на тази обстановка, е нещо извънредно потребно, значимо и осъзнато. Тези хора непрекъснато, с цел да бъдат там, заслужават изключителна признателност “, добави Ботев.

„ Фактът, че не се е стигнало до резултат, не значи, че нещата не са се правили вярно и проведено. Има доста аргументи при подобен случай да е извънредно мъчно да се отработват избрани неща “, сподели още Ботев.

„ Лично мен ме тормозят обясненията на бащата. Има някаква нелогика в неговите дейности. Нелогичностите са свързани може би с житието и битието на бащата. От психическа позиция бащата прекомерно умерено изяснява цялата обстановка, това би трябвало да се вземе поради. Толкова дълъг интервал от време, в случай че детето не е приютено някъде, е най-вероятно да излезе с драматичен резултат “, сподели Ботев.

Въпреки това би трябвало безусловно точно да се прави оценка всичко, обвързвано с тези обстоятелства. Оказало е известно въздействие забавянето на подаването на информация от околните на Александър и най-много от бащата. Доколкото аз знам, много късно е подадена информация към органите “, заключи Ботьо Ботев. Според него е чудноват фактът и че кучетата не намират никаква следа от Александър.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР