Не може да не ви е направило впечатление пълното преобразяване

...
Не може да не ви е направило впечатление пълното преобразяване
Коментари Харесай

Тони Стораро остави лошите си навици в миналото

Не може да не ви е направило усещане цялостното видоизменение на Тони Стораро, който през август ще навърши 48 години, само че наподобява като 30-годишен.

За разлика от огромна част от колежките си, смяната при него не е вследствие на фотошоп или пък интервенция на естетични хирурзи и кожни лекари – просто изпълнителят се отказал от всички нездравословни привички и почнал да живее здравословно, а това незабавно се отразило на цялостната му визия.

 

Стартът на цялостната смяна на Стораро бил даден още преди две години, когато се наложило да се подложи на интервенция на гласните струни. Преди интервенцията артистът бил доста обезпокоен, тъй като, както е известно на всички – с това си вади хляба.

 

За негово голямо благополучие интервенцията предходна сполучливо, само че бил предизвестен от лекарите да ревизира постоянно навиците си – по това време обичал да се заседява край масата, да си пийва в компания, а и също така доста пушел. След предизвестието от страна на медиците да спре и да обърне внимание на здравето си, а и след загубата на гласа, която го изплашила съществено, Стораро решил да стартира да живее по нов метод.

 

Тъй като мощно има вяра в  Бог, е уверен, че точно той му върнал гласа и му дал късмет да поправи грешките си. Затова спрял цигарите, отказал алкохола, скъсал и със пристрастеността си към нездравословното хранене, и почнал да практикува модерния в последно време режим „ фастинг “.

 

На 9 май Тони Стораро ще означи 25 години на сцената като по този мотив е възнамерявал величествен концерт в зала „ Арена София “, в който ще вземат присъединяване негови близки и сътрудници като Азис, Софи Маринова, Деси Слава, Галена, Константин, Алисия, Емилия и несъмнено синовете му – Фики и Емрах.

 

Този мотив Стораро ще означи като нов човек, защото наподобява съвсем като връстник на двамата си наследници. Освен, че наподобява доста обновен, е измършавял, подмладил се е и се усеща прелестно в новата си кожа.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР