Не може да имаме шпиони на друга държава, които да

...
Не може да имаме шпиони на друга държава, които да
Коментари Харесай

Петков: Няма нито един случайно изгонен руски дипломат

Не може да имаме шпиони на друга страна, които да работят против ползите на нашата. България би трябвало да си гледа ползите. Ако някоя страна се пробва да прави нейната политика през шпиони в нашата страна, това не е възможно. Така министър председателят разяснява решението 10 съветски дипломати, упълномощени в страната ни, да бъдат изгонени и оповестени за личност нон грата.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2947
„ Информацията пристигна от нашите служби. Няма нито един случен изпъден. Има много съответни данни. Не са обществена информация, само че ги знаем доста добре. Някои ръководи и менажира хибридните офанзиви, на които ставаме очевидци в последно време. Тези координатори доста пъти са тъкмо тези шпиони “, добави той.

По думите му те са на всякакво равнище. Той изясни, че въпросът е в разликата сред действителната служба, която те са заемали, и практическите им дейности. Премиерът поздрави службите ни, че „ са си написали домашното “.

„ Само единият от тях се забави малко. Ние не сме арогантни. Помолиха ни да забавим, тъй като има дете, което си приключва учебното заведение. За този един човек вършим изключение. Въпросът не е да покажем експанзия, а да покажем, че си пазиме интереса и няма да позволяваме някой различен да ни се меси във вътрешнополитическите и значимите ползи за България “, сподели още министър-председателят.

разяснява за следващ път, че решението дали България би изпратила военна поддръжка на Украйна, би трябвало да се вземе от Народното събрание. Той акцентира, че нищо няма да се случва скрито-покрито. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР