Не може да има незавършени ремонти на улици месеци наред

...
Не може да има незавършени ремонти на улици месеци наред
Коментари Харесай

Живко Табаков: Ще реанимираме малките населени места, кварталите и комплексите на Бургас

Не може да има незавършени поправки на улици месеци наред и никой да не търси отговорност от компаниите реализатори, сподели претендентът за кмет на Бургас от МК " Левицата "

" Години наред не преставаме да се питаме - по какъв начин е допустимо обитаеми места, които се намират единствено на 3 км от центъра на Бургас, да наподобяват по този метод? Инфраструктурата е под всякаква рецензия, а тези хора заплащат налози. За какво - за прахуляк, тиня и разрушени улици ли? Малките обитаеми места имат потребност от незабавна реанимация ", разяснява претендентът за кмет от МК " Левицата " Живко Табаков.

Той изясни, че цяла година не стопира да посещава дребни обитаеми места като Лозово, Българово, Горно Езерово и Долно Езерово. Особено в Лозово и Българово имало фрапиращи инфраструктурни проблеми.

„ Не може да има незавършени поправки на улици месеци наред и никой да не търси отговорност от компаниите реализатори. Това е задача точно на кметските наместници. Голяма част от хората по комплексите, да вземем за пример, не знаят кои са им териториалните шефове. Те не знаят от кого да потърсят отговорност. Ще упорствам отговорниците за тези места да участват наложително на общинските сесии и да имаме блиц надзор върху тях. Така ще можем да им задаваме съответни въпроси и да чуем каква е визията им за развиването на обитаемоте места ”, сподели още Табаков.

От МК „ Левицата ” ще работят предпочитано за развиването на комплексите, кварталите и дребните обитаеми места в община Бургас; Рехабилитация на цялата тротоарна и пътна мрежа; Инспекция и поправяне на пешеходните подлези и надлези; Благоустрояване на съществуващите детски площадки и основаване на нови; Облагородяване на парк „ Езеро ”; Засаждане на повече растителност на площад „ Тройката ”;  Обновяване на ул. „ Александровска ” в частта сред площад „ Тройката ” и БСУ; Монтиране на указателни табели в града; Преразглеждане на Общия организационен проект за ограничение на презастрояването в Бургас; Изграждане на буферни и многоетажни паркинги.

За МК „ Левицата ” и Живко Табаков може да гласувате с номер 68 в интегралната бюлетина!

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР