Не може да има човек в кабинета, който да саботира

...
Не може да има човек в кабинета, който да саботира
Коментари Харесай

Асен Василев: Ако на българския национален празник някой вее чуждо знаме, няма как да защити българския интерес

" Не може да има човек в кабинета, който да саботира дейностите му ", разяснява оставката на министъра на защитата Стефан Янев вицепремерът Асен Василев пред Българска национална телевизия.

" Тодор Тагарев е извънреден експерт и ние доста разчитаме на него. В момента най-важно е, обаче, интеграцията с всички структури в НАТО и груповата сигурност, по тази причина надви изборът на Добромир Заков ", изясни той решението кой да бъде определен за нов министър.

" Не знам дали постовете са предизвикали суматохата във Facebook, само че те са достигнали до над 1 милион души. Само в две бензиностанции цените се подвигат, само че това нещо се изпраща до 1 милион души, в миг, в който се води война. Има си член в Наказателен кодекс и той води до 5 години затвор ", съобщи Василев.

" Държавата изкупува зърното, тъй като би трябвало да се подготвим за най-лошия сюжет. В момента имаме зърно за две години, само че ние желаеме да сме подготвени и за най-невероятното, в случай че се случи ", изясни той самодейността на държавното управление да изкупи огромни количества пшеница.

" Инфлацията е риск, само че не е най-големият. Газът сигурно е риск, с горивата нямаме проблем. Подсигурено е зърното, торовете - също. Електроенергиката работи. Работим, с цел да осигурим да няма стопански проблеми, доколкото това е допустимо ", увери вицепремиерът.

" Има една група, която е пропита от доста дълбока агитация. Но това, което стана на Шипка и реакцията на всички мислещи хора споделиха, че няма по какъв начин на българския народен празник да се веят непознати флагове. Ако на българския народен празник някой вее непознато знаме, няма по какъв начин този човек да пази българския народен интерес ", разяснява той абсурдът на 3 март.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР