Не мога повече да подкрепям действията на лидера на Има

...
Не мога повече да подкрепям действията на лидера на Има
Коментари Харесай

Мафията проби в ИТН: кой и защо напуска партията на Слави Трифонов


" Не мога повече да поддържам дейностите на водача на " ИТН " Слави Трифонов и смъквам доверието си от него. Мафията проби в Има Такъв Народ ", съобщи Радостин Василев. Още петима депутати оповестиха, че напущат партията.

Министърът на спорта в оставка Радостин Василев и петима депутати от напущат партията, оповестиха те на изключителна конференция. На брифинга участват Радостин Василев и депутатите Николай Радулов, Иво Атанасов, Георги Георгиев, Деян Петков и Светлин Стоянов.
Редакцията предлага
" Бизнес план през цялото време "

" Не мога повече да поддържам дейностите на водача на " ИТН " и смъквам доверието си от него. Мафията проби в Има Такъв Народ ", съобщи Радостин Василев. Група подмолни лица управляват решенията на Слави Трифонов, сподели още Василев и добави, че партията " ИТН " е била. Несъгласието съдружните сътрудници да дават пари на съответни компании било същинската причина за изтеглянето им от власт. " Няма Македония, Македония е безусловно измислена причина ", съобщи Василев.

Миналата седмица водачът на " ИТН " Слави Трифонов разгласи, че напуща обединението и " изтегля " министрите си. В отговор управлението на " Продължаваме промяната " изрази вяра, че ще съумее да откри 12 депутати от " ИТН ", които и отсега нататък да продължат да поддържат ръководството.

" Току-що получих информация "

Броени часове преди изключителната конференция на Радостин Василев и петимата депутати. Във Facebook то написа: " Току-що получих информация, че депутати от " ИТН " ще изоставен парламентарната ни група. И ще поддържат Кирил Петков и Асен Василев. Най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане ".

Последна актуализация в 18:40 часа.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР