Не мога да си представя, че искането на министъра на

...
Не мога да си представя, че искането на министъра на
Коментари Харесай

Ричард Алибегов недоумява защо не са затворени нехранителните магазини и локдаунът удря само кръчмите

Не мога да си показва, че настояването на министъра на туризма, за удължение на работното време на заведенията за хранене в хотелите, е съществено. Не разбирам с какво нашите заведения са по-опасни от тези в хотела. Това съобщи ръководителят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов в ефира на Bulgaria on air.

От БАЗ и СЗБ реагираха остро на концепцията заведенията в хотелите да работят до 00:30 часа в новогодишната нощ. Последва реакция и от здравния министър Костадин Ангелов, който не одобри предлагането на министъра на туризма Марияна Николова и отхвърли ограниченията да бъдат разхлабени за част от сектора.

" Защо не се затвориха нехранителните магазини и да се оставят единствено жизненоважните неща? Ние нямаме пояснение. Нямаме и изясненост какво отварят след 31 януари ", акцентира Алибегов.

Според него ще има неконтролируемо празнуване на Нова година и е допустимо в средата на януари да имаме нов взрив на инфектирани. Той уточни още, че няма по какъв начин да се възползват от мярката 60/40, когато заведенията са затворени и не работят. А по думите му мярката 24 лв. дневно за чиновниците е неуместна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР