Не мога да разбера защо Онуй търчи по баирите да

...
Не мога да разбера защо Онуй търчи по баирите да
Коментари Харесай

Онуй търчи по баирите да се хвали пред бутиковата аудитория вдън гори тилилейски

Не мога да схвана за какво Онуй търчи по баирите да се хвали пред бутиковата публика на затънтени селца вдън гори тилилейски, където кардинално хората не се интересуват изключително от него, а не пристигна на митингите да ни изясни какъв брой е готин и по какъв начин ни е избавил и просперираме. Обещавам доста да му се зарадваме!
Вместо това на хорица, които гледат тютюн и работят на равнищата, той изяснява, че " Стандарт енд Пуърс " /или каквато там джендърска организация беше/ удостоверила кредитния рейтинг на България, т.е. на Него. Видях им погледите. Аз също по този начин виждам, когато някой се пробва да ми изясни диференциално уравнение или нуклеарната физика. Учтиво, само че погледът е сладкодумен като Шекспир!

Потресено разбрах, че до Неговото ръководство децата учили в землянки, а в този момент в рецесията само ние сме си повишили приходите! Ти да видиш! И естествено, незабавно се нахвърли като селски бик в офанзива против Президента. Що по този начин го подлагал на критика, бюджетът бил украшение!

Все си мисля, че с Онуй живеем в паралелни действителности, където действителността е напълно друга. В неговата Вселена Той е Спасителят на тулупите и безделниците, обезпечава разцвет и аура за отбрана против ковида. В моята Вселена е един изпуснат от здравните експерти умопобъркан на мощни вещества, некултурен, необразован и искрено елементарен и некултурен, който се държи като магаре в спектакъл и е също толкоз на мястото си.

Фейсбук, адв. Елена Гунчева

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР