Не мога да разбера Радев. Не ме интересува кой ще

...
Не мога да разбера Радев. Не ме интересува кой ще
Коментари Харесай

Борисов: Радев правеше цели правителства от партии

Не мога да схвана Радев. Не ме интересува кой ще е външен министър. Ако Радев желае ярки комунистически лица да продължат да ръководят, добре. Насила нищо не става. Той правеше цели държавни управления от партии - Корнелия Нинова беше вицепремиер, Стефан Янев.


Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при визитата си през днешния ден в Тутракан. Коментарът му идва по отношение на предложенията за рокади в изпълнителната власт, направени от служебния министър председател Димитър Главчев. Първото предложение е Даниел Митов да оглави Министерство на външните работи - пост, за който Митов е получил цялостната поддръжка на Борисов, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Защо Радев не попита за какво Вътев ще остава, Цоков ще остава, за какво Гвоздейков ще остава, внезапно външната политика го интересува, попита Борисов.

Даниел Митов е мост сред партиите, сподели още Борисов и продължи: Изведнъж, в случай че Дани Митов стане министър, ще е застрашена честността на изборите. Нека да си остане сегашният министър ", разяснява водачът на ГЕРБ.

Той се обърна към президента с думите да си напомни запис от партийно заседание на ПП-ДБ.


" Президентът да си спомни за „ ала-бала с президента "... Три години ги надвивам с министър Рашков. Искам да остане този министър (Стефан Димитров - бел. ред) и да си носи Радев отговорност за всички провали през последните три години, за неуспехите на служебните кабинети ", безапелационен е Борисов.

Лидерът на ГЕРБ сподели, че повече няма по какъв начин групата му да поддържа нещо, препоръчано от ПП-ДБ.

Според него избор на съмнение на служебно държавно управление е смешно. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР