Не много продължителната автономна работа на смартфоните, производителите се опитват

...
Не много продължителната автономна работа на смартфоните, производителите се опитват
Коментари Харесай

Бъдещите смартфони на Huawei ще имат 40 W бързи зарядни

Не доста продължителната самостоятелна работа на смарт телефоните, производителите се пробват да компенсират с бързото зареждане.
Huawei от дълго време работи в това направление и се чака да бъде една от първите компании, която ще предложи нови решения в тази област. Първото зарядно устройство от новия вид с нараснала мощ бе видяно в базата данни на китайския регулаторен орган 3C (China Quality Certification Center).

В сертификационните документи на 3C се появи ново устройства, обозначено като HW-100400C00 . Налични са и главните характерности на това зарядно. Поддържат се няколко режима на работа, при единия от които зарядното дава 40 W мощ. В този режим зарядното подава напрежение 10 V при ток до 4 A. Това е двойно повече от мощността на общоприетото зарядно (22 W), с каквото се продават флагманските смарт телефони на Huawei от серията P20.



Не е изключено идният флагмански смарт телефон Mate 20 да поддържа сходни 40 W зарядни. Предполага се, че с негова помощ, зареждането на акумулаторната батерия ще става за не повече от 30 минути.

Да си напомним, че смарт телефонът Huawei Honor Magic, излязъл през 2016 година, поддържаше бързо зареждане в режим 5V/8A. Този телефон се зарежда от 0 до 100% единствено за 45 минути.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР