Не мисля, че премиерът Димитър Главчев трябваше да остави вътрешния

...
Не мисля, че премиерът Димитър Главчев трябваше да остави вътрешния
Коментари Харесай

Политологът Любомир Стефанов: Главчев не трябваше да оставя Калин Стоянов на поста му

„ Не мисля, че министър председателят Димитър Главчев трябваше да остави вътрешния министър Калин Стоянов на поста му ”. Това съобщи политологът Любомир Стефанов в „ Интервюто в Новините на NOVA ”. 

По думите му над Министерство на вътрешните работи „ тегне сянка за голяма корист ”. „ Оттук нататък инкриминирането на който и да е ще бъде като тежест върху служебния министър председател ”, изясни политологът. Отговорността на Главчев е да застане зад всеки един от министрите, добави той. 

За обстановката с разкритите фотоси, на които основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев театралничи с хора, упрекнати за контрабанда, политологът съобщи: „ Тъкмо взех решение, че сме стигнали дъното, внезапно се появява нова порция компромати ”.

Стефанов е безапелационен, че политиците би трябвало да дават политически артикул. „ Легитимният избор се приема, не се оспорва. Депутатите може да имат усеща, само че са изпратени там, с цел да вършат политика с разсъдък за цялата страна ”, добави той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР