Не мисля, че кабинетът на Главчев е съгласуван с някого

...
Не мисля, че кабинетът на Главчев е съгласуван с някого
Коментари Харесай

Делян Добрев: Не мисля, че кабинетът на Главчев е съгласуван с някого от ГЕРБ

Не мисля, че кабинетът на Главчев е координиран с някого от ГЕРБ. Не съм му звънял даже да му благопожелавам, с цел да не излезе, че му се меся в работата. Чувам кулоарни клюки, че ще има настоящи министри, които ще останат - измежду тях земеделският и транспортният министър. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев в ефира на " Здравей, България ".
По думите му Николай Павлов няма да бъде длъжностен министър на енергетиката, само че е допустимо това да е Владимир Малинов. " Когато ГЕРБ прави кабинет, ние носим ясна отговорност за имената, които предлагаме ", уточни той.
Добрев дефинира задържания по следствието за контрабанда и подкупи в Агенция " Митници " Николай Николов-Паскал като митично лице, обвързвано с противозаконна активност от години. " От известно време се чува, че отново се занимава с тази активност. Първият път, когато чух за канали за контрабанда, беше преди 2 години - по време или малко след първия длъжностен кабинет. Ставаше дума за камиони с тухли, за които се твърди, че в действителност са били маркови облекла. Последно се чува, че си вървят канали, които въпросният Паскал е провел още преди години, защитаван от страната. ГЕРБ смъкна контрабандата на цигари от 23 на 3%. През последните 10-15 години не е живял в България, а в Гърция. Денков е директният шеф на ДАНС. Тончев беше назначен при първия кабинет на Стефан Янев ", разяснява той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР