Не мисля, че има война между институциите. Хубаво е да

...
Не мисля, че има война между институциите. Хубаво е да
Коментари Харесай

Проф. Константинов посочи от какво Радев ревнува Борисов и отсече: Най-много ме притеснява, че Истанбулската конвенция...

Не мисля, че има война сред институциите. Хубаво е да има противоборство и конфликти. Слушах едно от последните изявления на Бойко Борисов, той също съобщи, че няма проблем сред институциите. Това сподели в утринния блок на bTV проф. Михаил Константинов, който разяснява вчерашния доклад на президента Румен Радев.

" В речта на Радев се видя една ревнивост по отношение на външната политика на държавното управление. Президентството има благоприятни условия и пълномощия да работи във външнополитически проект. Аз предлагам на управителните фактори да синхронизират своите дейности. Мен ме тормози повече, че в президентството очевидно няма синхрoн. Говоря за несъгласието сред Румен Радев и Илияна Йотова по отношение на Истанбулската спогодба. Това не е хубаво и на " Дондуков " 2 би трябвало да вземат ограничения. Народът е безапелационен, че не желае тази спогодба. В тази спогодба е цялостно с трети пол и всевъзможни други полове. Най-опасното в тази спогодба са опитите да се влияе върху децата ", разкри проф. Константинов.

Заедно с него посетител беше и социологът Кънчо Стойчев. " Основен либерален принцип е разделяне на управляващите. За това не виждам нищо неприятно в изявлението на президента. Същото важи и за думите на Цвета Караянчева. Тя също има право на мнение и го изрази. Относно Истанбулската спогодба е хубаво, че Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия взеха такава безапелационна позиция. Странни са заканите, че Българска социалистическа партия ще бъде изхвърлена от ПЕС.

С безапелационната си позиция Българска социалистическа партия демонстрираха, че те нямат началници от Европа. Това би трябвало да покажем всички, че ние сме сътрудници и нямаме господари. У нас има закони. Не знам на някой да е позволено да бие жена си и не разбирам с какво ще помогне тази спогодба ", разгласи Стойчев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР