Не мисля, че Борисов днес иска да управлява.Така, на практика,

...
Не мисля, че Борисов днес иска да управлява.Така, на практика,
Коментари Харесай

Кой държи капана на Борисов! Разкритие на Андрей Райчев

" Не мисля, че Борисов през днешния ден желае да ръководи.Така, на процедура, би се повторила Тройната коалиция, само че вместо с Национална движение „Симеон Втори" - с ГЕРБ. А таман против тази коалиция се бореше Бойко Борисов преди време. Г-н Борисов по-скоро желае да изкара в ръководството една година до локалните избори. Не е въпрос на аритметика, а на геополитическа ориентировка. Допускате ли, че Европа и Съединени американски щати ще ни държат да имаме несигурно държавно управление и да стоим без парламент в тази комплицирана обстановка. Ще има напън, с цел да имаме работещ кабинет. "

Това сподели соци4ологът Андрей Рачев пред Марица.
-->
" Законов​о служ​ебният кабинет може да изкара до декември и след това, в случай че новосформираното 48-о Народно заседание не роди държавно управление, президентът Радев ще би трябвало да назначава нов длъжностен кабинет. Може и същия, само че би трябвало още веднъж да се мине по процедурата. Така е по конституция - тук няма място за тълкования.

Ак Демократична България кажат " да " на Борисов, той незабавно ще одобри всички техни условия.

Дори на правосъдна промяна ще се реши! На всичко ще се реши, тъй като това ще му е „ пито-платено ”. " Демократична България " може да се съгласи да ръководи с него и по този начин ще каже " пито-платено ". Те това не желаят да го споделят. За Борисов обаче тази алтернатива е с доста висока стойност и той е подготвен да заплати и най-високата политическата цена, с цел да се случи.

Президентът не е добре с партиите сега. Той просто се скара със остарялата си обич Българска социалистическа партия и с Корнелия Нинова. Не е в положителни връзки и със своите лични творби - Стефан Янев и „ Продължаваме промяната ”. Куриозът е, че най-близко до него като политическа позиция през днешния ден е Движение за права и свободи, с които той наскоро беше в най-изострени връзки.

Ако интернационалният напън се ускори и интернационалното състояние се усложни още повече, от " Продължаваме промяната " ще бъдат заставени да опитат. Защото сътрудниците от Европейски Съюз и НАТО желаят от нас непоклатимост.  И последното, което ще хареса на Европа и Съединените щати, е една лутаща се незнайно накъде България. Тогава те биха могли още веднъж да одобряват договаряния с ГЕРБ и допускам, че това ще се случи. Но ми е мъчно да кажа дали ще се стигне до кабинет ", разяснява още Андрей Райчев.

 

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР