Не мислете, че трябва непременно пъпът ти да е хвърлен

...
Не мислете, че трябва непременно пъпът ти да е хвърлен
Коментари Харесай

Пламен Вукадинов: За мен адреналинът е вид дрога

Не мислете, че би трябвало безусловно пъпът ти да е хвърлен в морето, с цел да станеш водолазен инструктор, експерт по водни спортове и фен на рисковите прекарвания. Пламен  Вукадинов е роден в град София, само че по този начин се случва, че стартира да се занимава с подводни спортове още от детството. После отбива военната си работа в Български черноморски флот. По-късно практичните житейски занимания го връщат към " сушата ", само че когато го застигат несполуки, още веднъж се връща към морето и намира разтуха в прекарвания, които го карат да се усеща на ръба.
Той е измежду малцината, които познават  чувството да си заклещен в скална пролука на метри под водата и въздухът ти да свършва. Знае и какво е да се къпеш при мъртво неспокойствие или да управляваш лодка по време на стихия. Многократно е взел участие в спасяването на хора от удавяне.
Авторът на " Адреналинът е моята буря " е описал всичко това в книгата си и ни прави съпричастни на страсти, налични за избраниците,  надарени с изключителна храброст.
Съвсем съзнателно диря тези страсти. Признавам, че адреналинът е извънредно мощен, човек е на ръба, само че това въобще не ме плаши. Приел съм този метод на живот. За мен това е един тип дрога, сподели Пламен Вукадинов в предаването " Графити по въздуха ".
Чуйте цялото изявление в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР