Не ми вдига телефона, от Синода ме увериха, че се

...
Не ми вдига телефона, от Синода ме увериха, че се
Коментари Харесай

Не пускат брата на Патриарха на свиждане

Не ми подвига телефона, от Синода ме увериха, че се е нормализирал, споделя Димитър Димитров

" Не съм чувал гласа на Патриарха, откогато е в болница. Не поддържаме връзка въобще. Дори да желая да го видя, няма кой да ме пусне при него. "

Това показа пред " България Днес " Димитър Димитров, който е брат на главата на Българската православна черква. Преди дни стана ясно, че и двамата са настанени в лечебни заведения в столицата.

Първоначално се появи информация, че Неофит е развил пневмония в резултат на тежко изкаран Коронавирус, само че пред вестника Димитров, който към този момент е изписан от " Пирогов ", отхвърли това да дава отговор на истината. От българската патриаршия оповестиха, че заради обостряне на хроничните болести патриархът е признат за лекуване и диагностика.

Самият Димитров показа, че се усеща превъзходно. И описа, че е претърпял сърдечна интервенция преди 6 година, по тази причина всяка година минава на контролни прегледи.

След многочислени несполучливи опити да се свърже с брат си Димитров получава информация от Синода, че Неофит е в устойчиво положение и няма причина да се тормози.

Посещенията при духовника са неразрешени и не се позволяват свиждания. Димитър добави, че за него се грижи специфичен дежурен екип, който лимитира външни лица без авансово направена декларация, само че даже това не е сигурен метод за среща с него.

От здравното заведение не дават настояща информация за положението, в което се намира църковният ни водач.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР