Не ми пука. К**вата трябва да има 800, а не

...
Не ми пука. К**вата трябва да има 800, а не
Коментари Харесай

Тормозът продължава въпреки ареста: Не ми пука. К**вата трябва да има 800, а не 400 шева. Ще я довърша


" Не ми пука. К**вата би трябвало да има 800, а не 400 шева. Мисля да отида да довърша започнатото! "

Това написа Мирослав Андонов - представящ се за другар на арестувания Георги Николаев, който обезобрази 18-годишно момиче в Стара Загора. Андонов изяснява още, че поради " дребната пи*ла цяла България качва Георги ", а той му бил другар. 

В края на тирадата си младежът написа: " Ще я довърша ".

OFFNews потърси реакция от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора, откъдето дадоха обещание да бъдат взети навреме ограничения и допълниха, че по-рано през днешния ден са получили сигнали от други публицисти за още мъже, които заплашват в обществените мрежи.

Заради сходни мнения чиновник на " Мини Марица Изток " ЕАД уволни собствен чиновник, а различен - работещ в Института по математика и информатика на Българска академия на науките, ще бъде осъден. Как - към момента не е ясно. 

Георги Николаев обезобрази 18-годишната Дебора в края на юни с макетно ножче. Освен това счупи носа ѝ и обръсна главата ѝ.

Въпреки садизма и макар че е рецидивист охранителят в дискотека беше пуснат под претекст, че е нанесъл лека телесна щета. След избухналите многохилядни митинги в цялата страна против Георги беше повдигнато ново обвиняване - за закана за ликвидиране против 18-годишното момиче - и той беше спретнат за непрекъснато зад решетките. Зверството предизвика и предложение за законодателни промени, които да защитят евентуалните жертви на домашно принуждение и когато то е упражнено от сегашен или някогашен сътрудник, който не е съпруг/а. В понеделник депутатите се връщат на работа изключително поради тези оферти за промени.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР