Не ме интересуват позициите на чуждестранни медии или правителства, а

...
Не ме интересуват позициите на чуждестранни медии или правителства, а
Коментари Харесай

Вучич отсече: Чужди медии и правителства не ме интересуват

Не ме интересуват позициите на задгранични медии или държавни управления, а единствено мнението на сръбските жители. Това съобщи сръбският президент Александър Вучич във вторник, представен от " Танюг ". 
Прочетете още
Така разяснява той публикации в немски медии, съгласно които Сърбия се нуждае от различна съпротива.

Вучич добави, че не го интересува кой отвън Сърбия желае различно правителство и друга съпротива в страната.

" Не ме интересува, оставете ги да мислят за това, аз се интересувам от жителите на Сърбия. Не ме интересува какво споделят непознатите медии и непознатите държавни управления, те би трябвало да се занимават сами - доста от тях имат повече проблеми, в сравнение с ние. Какво ще бъде държавното управление зависи от жителите на Сърбия ", сподели Вучич.
Припомняме, че коалицията " Сърбия не би трябвало да стопира " на президента завоюва безапелационна победа на балотажа, както на градско, по този начин и на републиканско равнище на 30 декември. 
Самият Вучич разгласи това в послание от предизборния щаб в Белград. Според него, изборната интензивност е била към 43% на национално равнище и 41,64% в Белград. Сръбският президент добави, че в цяла Сърбия поддръжката за листата на обединението е повишена с 10 до 30 % спрямо предходните избори. В девет секции, изборната интензивност е била по-висока или същата като на предходния тур.

От 18 декември опозицията организира ежедневни протести срещу резултатите от изборите пред централата на изборната комисия, настоявайки за отменяне на изборните резултати. Мариника Тепич, водач на опозиционния алианс " Сърбия против насилието ", разгласи гладна стачка.

Международната задача за наблюдаване на вота съобщи, че СПП е спечелила незаслужено преимущество поради пристрастност на медиите, несвоевременно въздействие от страна на президента и изборни нарушавания, като да вземем за пример пазаруване на гласове.

Сръбските управляващи отричат каквито и да било нередности.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР