Не ме апострофирайте, ако обичате, Вие не сте юрист и

...
Не ме апострофирайте, ако обичате, Вие не сте юрист и
Коментари Харесай

Грозна сценка : Рашков към депутат: Прост полицай от Стара Загора няма да ме учи на право

" Не ме апострофирайте, в случай че обичате, Вие не сте правист и не ги разбирате тези неща. Вие сте един служител на реда от тецовете в Топлоелектрическа централа " Марица ", Стара Загора. Какво ще ме учите Вие на право. Вие няма да ме учите мен на право и още по-малко на развой ". Така вътрешният министър Бойко Рашков изригна против имитация, отправена към него от старозагорския народен представител от ГЕРБ Маноил Манов.

Грозната сценка се разигра по време на съвещанието на вътрешната комисия в Народно събрание, където Рашков дава отговор на питания от националните избраници, във връзка следващата словесна хватка сред него и прокуратурата за закриването на спецправосъдието.

Манов не му остана задължен и незабавно се нахвърли с увещание против Министерство на вътрешните работи шефа, че въпреки всичко той е определен депутат, а Рашков е просто " назначен министър ". И съобщи, че Рашков нямал право да се държи по този метод. Бившият шеф на Следствието пък го помоли да се държи като народен представител, а " не от улицата ".

Спорът продължи с укор към шефа на комисията ген. Атанас Атанасов, който изясни, че очевидно наличието на външни лица възпламенявало ситуацията в залата, само че не посочи кого съответно засяга.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР