Не искаме по никакъв начин с данъците на българските пенсионери,

...
Не искаме по никакъв начин с данъците на българските пенсионери,
Коментари Харесай

Марешки е сигурен, че на 95% ГЕРБ и БСП няма да се коалират

Не желаеме по никакъв метод с налозите на българските пенсионери, учители и служители на реда да бъде плащана предизборната акция на Българска социалистическа партия. С всевъзможни други сили сме подготвени да поддържаме Корнелия Нинова да е ръководител на Българска социалистическа партия, с цел да не стигне Българска социалистическа партия до властта. По-лошо от това да стигне Българска социалистическа партия до властта е да има безпринципна коалиция сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия. На 95% считам, че няма да има такава коалиция поради неприрязънта сред Бойко Борисов и Корнелия Нинова. Това съобщи водачът на „ Воля ” Веселин Марешки пред Българска национална телевизия.
Като друга причина „ Воля ” да не влезе в изключителното съвещание на Народното събрание през вчерашния ден (13 август) Марешки уточни, че не видял Българска социалистическа партия да оказва помощ в битката против картела при горивата. На въпрос дали не желае да знае за актуализация на бюджета, да чуе премиера и Министерство на вътрешните работи министъра пред Народното събрание, водачът на „ Воля ” отвърна, че няколко пъти поради „ такива хрумвания на Нинова ” да бъде чут Борисов нищо не излязло и се впусна да изяснява по какъв начин това е трошене на пари на данъкоплатците. В последна сметка Марешки съобщи, че към днешна дата не е нужна актуализация на бюджета, само че до края на годината ще би трябвало.
" Ние сме най-готови за избори ", уверен е водачът на " Воля ”, съгласно който няма нито един афиш на митингите против партията му.
На пръв взор разчистването на площадите е вярната мярка, само че от позиция на това, че тези хора търсят провокация, по-добре да бъдат оставяни, с цел да видят хората, че те не желаят оставка на държавното управление, а единствено пречат на хората, е тезата на Марешки за митингите. " Не желая да смесвате протестиращите с блокиращите. Много добре чух, че хората не желаят корупция ", акцентира той и даде за образец в битката с корупцията със обстановката с картелите. " Буквално 10-15 индивида блокират живота на стотици хиляди варненци ", добави той.
Интересен факт е, че Марешки не се съгласи с тезата, че като няма блокади, никой политик не чува митингите. И разясни, че България не е ТВУ, с цел да се упражнява президентът със длъжностен кабинет. " Нали си спомняте, че Мая Манолова е изгонена с камъни от Народното събрание, че Христо Иванов е изпъден с камъни от Народното събрание ", сподели още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР