Не искаме да падне правителството, защото ако искахме, има ясен

...
Не искаме да падне правителството, защото ако искахме, има ясен
Коментари Харесай

Дончев: ГЕРБ не иска да падне правителството

Не желаеме да падне държавното управление, тъй като в случай че искахме, има явен парламентарен механизъм за това. Toва съобщи заместник-председателят на Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител в предаването " 120 минути ".

Той уточни, че България продължава да купува на ниска цена съветски нефт, само че това не се отразява върху цената на горивата. Въпросът е кой прибира цялата огромна облага. За " Лукойл " ли би трябвало да мислим или за българските жители и за цената на горивата. Цените на горивата гонят 3 лв., а България купува на ниска цена съветски нефт, разяснява Дончев.

За промяната на министрите в кабинета Денков-Габриел, Дончев съобщи, че държавното управление би трябвало да работи добре и да прави работа.

Кабинетът обаче не е приключил задоволително добра работа, оцени Дончев, който не слага висока оценка на работата на държавното управление. Той е на мнение, че министър председателят акад. не е толкоз известен и прочут, с цел да му се радват хората.

Дончев разкритикува още властта, че има министерства, които дават отговор за куп браншове, в които не се случва безусловно нищо. Темпото на държавно управление не е задоволително, България изпуска благоприятни условия и би трябвало да се усили размаха на работа. Ако държавното управление не поддържа високо движение, пропуща опция, добави Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

Дончев настоя още да се подпише съдружно съглашение. Цялата структура на държавното управление е натоварена с голямо напрежение, сподели още той.

По отношение на Бюджет 2024 година, Дончев посочи, че се надява в проектобюджета за следващата година да има 0% недостиг, а не 3%.

3% недостиг е курс към стабилно задлъжняване, уточни Дончев и даде образец, че по време на ръководството на дефицитът в бюджета е бил 0%.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР