Не искам децата да виждат много Винисиусци, Неймари и Кристианороналдовци.

...
Не искам децата да виждат много Винисиусци, Неймари и Кристианороналдовци.
Коментари Харесай

Звезда на Реал М с шокиращо изявление за футбола

„ Не желая децата да виждат доста Винисиусци, Неймари и Кристианороналдовци. Искам да има повече лекари, образовани хора и учители “, разяснява играчът на Реал Мадрид Винисиус пред Globo Esporte.

Винисиус Жуниор направи впечатляващ старт на сезона за " Реал " Мадрид, като макар последните резултати „ кралете “ са водачи в Ла Лига към днешна дата. Но бразилецът не е единствено футболист.

Имиджът му нараства във всички области, макар че той се концентрира единствено върху това, което се случва на терена.

За всичко останало се грижи екипът на VJR Team. Отбор, който подсигурява, че Винисиус е добре съветван във всички сфери – тренировки, хранителен режим, търсене на най-хубавите марки, които да експлоатират имиджа му

Сред работещите на цялостен работен ден е готвачът на Винисиус. Той подготвя и доставя уравновесени ястия, които са в сходство с всички условия на звездата на " Реал " Мадрид.

Любимата му храна е комбинацията от ориз и фасул. Но тя е лимитирана до два пъти седмично. Бялото месо е главната съставна част в диетата. Физиотерапевтът Тиаго Лобо работи за рехабилитация и отбрана от травми след всеки мач.

Винисиус има и професионален оператор, който го следва съвсем през целия ден и записва всичко от неговия живот. Също по този начин, през цялото време той има и настрана персонален фотограф

Стигаме и до така наречен „ фамилен офис “, който е отдаден на консултиране и ръководство на фамилни активи. Има компания, наета особено да ръководи кариерата му в Европа.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР