Не искам да натоварваме хората с прекомерни очаквания. Защото не

...
Не искам да натоварваме хората с прекомерни очаквания. Защото не
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Бургас: ПП лъжат, а услужливите медии си траят. Снощи имаше протест пред президентството - никой не го отрази

Не желая да натоварваме хората с несъразмерни упования. Защото не лъжем ние, не обещаваме. Кирил Петков даде обещание 50 милиарда вложения. Виждате ли какви брадати неистини! 50 милиарда са целият бюджет на страната. Ако живеех в Бургас, всеки ден щях да върша митинг там и да запитвам за какво не пуснат подготвен път. Най-голямата зала е подготвена с години, не я пускат. Кой ви уплаши по този начин да се страхувате? Това попита в претъпкана зала със симпатизанти и членове в Дома на нефтохимика в Бургас водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 
 
 Залата в Бургас Залата в Бургас Източник: Скрийншот/Facebook
Асен Василев даде обещание метро сред Казанлък и Стара Загора... Лъжат, а услужливите медии траят. Ако прибавим 4 автомагистрали, петте тунела... Снощи имаше митинг пред президентството - никой не го отрази. А представяте ли си да беше при нас - щеше да е извънредна вест. Затова департамента на Съединени американски щати ви сподели, че не сте свободни ", обърна се към медиите Борисов от трибуната. 
 
" Американците би трябвало да са доста разтревожени от техните отрочета. Трябвало да получим самолетите и тогава да плащаме. А знае ли той, че това са доста съвременни технологии и за тях се чака. Бойко Василев го гледа и мълчи. Кой ви уплаши? Ако е Бойко Рашков, толкоз по-зле за нас. 
 
Не ви пропагандирам да гласувате за нас. Ако желаете да оцелеем, вие сами би трябвало да гласувате. Знам по какъв начин да я изтеглим страната, да я създадем водеща на Балканите, тъй като такова беше България. 2 година не е неприятен сън, той е с големи последствия за всички нас. Непоправими даже. И тая яд, тъй като българите не сме бъзливи. А по този начин ви натиснаха, че вие се уплашихте.
 
Но, очевидно не са измислили добре по какъв начин да го създадат, и оцеляхме. И в този момент всички чакат нас, тъй като единствено ние можем. Като " Има по какъв начин ", тъй като 2 година не демонстрираха по какъв начин. Никой угодлив публицист не задава въпроса за какво се хвалят с стопанската система от времето на Тодор Живков.
 
Корнелия Нинова споделя, че 1 патрон не е изнесен за Украйна, а се оказва, че са над 6 милиарда лева Байдън и Трюдо споделят, че нов тип чудовищни наказания ще има за Русия. А нашят експорт хвърчи ", разгневи се Бойко Борисов. 
 
Изведнъж скочиха против Комисия за защита на конкуренцията, тъй като санкции със 70 млн. " Лукойл ",  любимата им компания, с която изкараха доста пари. Имаше министър на превоза, който се изнесе бързо за Испания. Помните ли, че пощите не работиха? Бизнесът в Бургас и региона би трябвало да знае, че ГЕРБ няма да допусне повдигането на налози, увери някогашният министър председател. 
 
" Благодаря на патриарха, че през днешния ден в неговия параклис ни благослови. Същото направи вселенския патриарх. Ние сме били постоянно партия, която е вярвала. И на мюсюлманите да благопожелавам техния празник. ГЕРБ е реновирала и построила стотици черкви и джамии. Така прелестно работим с всички етноси. Хубав празник, на който е получена богатствата новина, че Началникът ще се яви ", обърна се към множеството Борисов. 
 
 Кметът на Поморие Иван Алексиев Кметът на Поморие Иван Алексиев Източник: Скрийншот/Facebook
Борисов бе посрещнат в Бургас от регионалния водач Иван Алексиев, члена на Изпълнителната комисия и кмет на Бургас Димитър Николов и лидера на листата на " ГЕРБ-СДС " за Бургаска област Жечо Станков.
 
 Кметът на Бургас Кметът на Бургас Източник: Скрийншот/Facebook
Кметът на Бургас Димитър Николов означи от трибуната, че живее в 2 година застой. " Нека напомним какво направи ГЕРБ. А ние правихме и построихме нови неща - градихме модерна България. Благата новина пристигна в Бургас - индивидът, който неведнъж извади страната от рецесии и това е Бойко Борисов ", разгласи регионалният водач на ГЕРБ в морския град Иван Алексиев.
 
 Жечо Станков Жечо Станков Източник: Скрийншот/Facebook
" Всеки 8 от 10 човек страдат от липса на опция да си купят артикули от първа нужда. Вчера Асен Василев не знае какъв брой коства хлябът. Тези хора на земята не вървят, ядат банички ", разгневи се лидерът на локалната листа Жечо Станков.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР