Не искам да бъда разбиран, че искам нещо да цензурирам.

...
Не искам да бъда разбиран, че искам нещо да цензурирам.
Коментари Харесай


Не искам да бъда разбиран, че искам нещо да цензурирам. Но ми се ще в Българската национ

Не желая да бъда разбиран, че желая нещо да цензурирам. Но ми се ще в Българската национална телевизия, с изключение на излъчвания за протестъри, господин Кошлуков, апелирам Ви, направете излъчвания и за естествени хора. И аз съм сигурен, че предаванията за естествените хора ще имат в пъти по-висок рейтинг, в сравнение с предаванията за протестъри.

Това каза журналистът от БНР Петър Волгин в ефира на Българска национална телевизия. Волгин беше поканен довечера в предаването на Кошлуков, с цел да приказва дружно с доцент Лъчезар Стоянов по тематиката " Комунизмът в учебниците по история ".

Според Волгин " естествените хора са 95%, а протестърите са най-вече 5%. "

Той разви тезата, че има наклонност да се неглижира всяка една позиция, която не влиза в статуквото, а статуквото било дясно:

" Има едно нещо доста значимо, което би трябвало да кажа, тъй като се намираме в Българската национална телевизия. Същата наклонност следим и във вашата телевизия, господин Кошлуков. Във вашата телевизия има излъчвания, в които ти с бодил да влачиш, не можеш да намериш друга позиция, с изключение на гледната точка на един-двама души и една-две медии, които са отвън Българска национална телевизия "

Петър Волгин изрази терзание от промените в учебна стратегия по история за X клас, тъй като можело да се повтори ученето на българската история, по този начин както са е учила преди 1989 година, само че с противоположен знак:

" Ще стартира да се учи по следния метод: всичко, което е било преди 1944 година, е било прелестно, цветущо. България е била един парадайс на земята, либерален. Дошли са отнякъде, от небето ли, от кое място са паднали едни неприятни комунисти. И тогава е станало нещо непоносимо и просто един мрак е настанал в българското общество "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР