Не им е лесно на силиконките. Палавата Джулиана Гани премахна

...
Не им е лесно на силиконките. Палавата Джулиана Гани премахна
Коментари Харесай

Джулката заличи нещо скъпо от огромния си бюст 18+

Не им е елементарно на силиконките. Палавата Джулиана Гани отстрани някогашния си брачен партньор – фитнес инструктора Илиян Найденов, от гърдите си.

В знак на огромната си обич към него, още преди да се оженят, тя си татуира името му сред силиконовите си гърди. Сега обаче надписът „ Принцесата на Найденов “ към този момент не е настоящ и тя отиде да го заличи.



Докато беше влюбена в него, 30-годишната пловдивчанка стартира да татуира разнообразни неща, отдадени на инструктора от Монтана. Тя имаше две съществени татуировки, отдадени на брачна половинка си - едната сред двете гърди, и гласеше посланието " Принцесата на Найденов ", а другата е на гърба й и е била много солидна.



Джулката е била предизвестена, че болката, която ще понесе след подлагане на специфичен лазер за унищожаване на татуировки, е голяма. Дори дни наред след интервенцията няма да може да спи от неприятното чувство поради третирането в зоната на гърба. Въпреки това обаче риалити фурията твърдо решила, че безусловно ще го направи, а от студиото пуснаха фрагменти от процеса по изтриване.
Свързани вести Бърза и гневна: Джулиана Гани скъса и с Аръков СНИМКА Не остана на изсъхнало! Джулиана Гани върти обич с един от най-известните родни артисти Джулиана Гани отвръща на удара! Вижте по какъв начин се гаври брутално с някогашния СНИМКА
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР