Не готви, а помага на съпругата си - това признава

...
Не готви, а помага на съпругата си - това признава
Коментари Харесай

Данчо Караджов пее и готви бонфиле заедно със Симона Загорова


Не готви, а оказва помощ на брачната половинка си - това признава при гостуването си " В кухнята на Симона " музикантът Данчо Караджов. Двамата се впускат в кулинарното предизвикателство да подготвят говеждо на фурна с пюре от целина и мащерка, до момента в който фронтменът на " Сигнал " споделя за любовта си към музиката.

На 13 години е първото му излизане на сцена. Макар да е приключил Техникум по художествени занаяти и да рисува, китарата се оказва по-голямата му пристрастеност.

32 години е разликата сред него и щерка му Лора Караджова, която също има сполучлива музикална кариера. Въпреки гения и уменията на татко си, тя не желае препоръки от него и упорствала да се оправя сама. Любимата у нейна ария е " Нека бъде лято ".

Данчо Караджов към този момент се грижи и за своите внуци и признава, че доста ги глези. Според него те в действителност се обичат по-специално, само че не е истина, че внуците се обичат повече от децата.



От 52 години музикантът е женен и признава, че и до ден-днешен се усещат като близнаци - дружно от самото начало.

Началото на " Сигнал " е сложено след група " Златни струни ". Началото е парчето " Любов ". Още първият им албум излиза в огромен тираж.

" Не сме и мечтали да имаме подобен триумф " - изкрен е рок музикантът.

Готови са и с 10-ия албум на групата, който ще се назовава " След тъмнината ".

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР