Не фолк певицата Татяна, а още по-малко колежката й Мария

...
Не фолк певицата Татяна, а още по-малко колежката й Мария
Коментари Харесай

Това ли е новата на Благо?

Не фолк певицата Татяна, а още по-малко колежката й Мария са дамите, които скапаха следващия брак на футболиста. Става въпрос за Мария Обрейкова от настоящото издание на " Сървайвър ", шушукат в средите.

Слуховете за тяхната възможна интимна непосредственост се задълбочиха, откакто русокоската от Карлово се придвижи на Острова на отшелника. Това се е случило преди повече от две седмици, само че епизода бе излъчен едвам предишния вторник. Зрителите видяха по какъв начин двамата останаха уединено, откакто музиканта Тино бе изпъден след елиминационна борба.

По този метод Мария и Благо са имали опция да се опознаят повече, шушукат в средите. Дали сред участниците от седмия " Сървайвър " в действителност се е случило освен това, времето ще покаже.

Настоящата брачна половинка на Джизъса - Полина неотдавна беше отпътувала за Доминиканската република, където тази година се осъществя риалитито. Вероятно причинита да лети до такава степен е Георгиев, а за какво не и в частност това да е било, с цел да направи следствие дали й е изневерил спортиста, напомня HotArena.

Приближени до Благо са безапелационни, че не може и да става дума той да е затоплил интимна връзка с фолк певицата Татяна.

" Всичко сред тях е минало и там ще си остане ", считат хората му.

Тези дни в диалог с почитатели в Инстаграм Полина за първи път отговори на въпроса: " Как се чувстваш, откакто Благой има нова жена до себе си? ". Вече някогашната му написа: " Животът продължава ". Както към този момент стана ясно, Полина подаде молба за бракоразвод с Георгиев. Бракът им продължи единствено една година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР