Не е задължително да живеете в старо имение, за да

...
Не е задължително да живеете в старо имение, за да
Коментари Харесай

15+ души, които получиха безпрецедентна изненада от жилище

Не е наложително да живеете в остаряло имение, с цел да откриете загадка стая, срутен сейф или фамилни бижута. Съвременните жилища също крият доста изненади. Например зад тапети, контакти, в двора и даже на балкона.

Току-що се реалокирах в новата си къща. Разбрах, че в земята е заровена яма за барбекю. Оказа се, че това е било остаряло бомбоубежище.

Един другар откри в къщата ми отводнителна тръба, която минаваше зад стената. Решил да разбере къде е отишла. Изкопал дупка в стената и намерил тоалетна. Дори салфетките и картината бяха там.

Купих къща със остарял сейф в стената. Ключът влиза в ключалката, само че не се завърта.

Имаме сбирка от остарели фотоси на нашата къща. На една от фотосите се вижда гардеробната стая, която смятахме, че е унищожена по време на ремонта на къщата

Представете си изненадата ни, когато при ремонта на банята открихме същата стая, непокътната, зад стената. И ето по какъв начин я реставрирахме.

Решихме да помогнем на една наша съученичка да ремонтира стаята си в общежитието. Свалихме старите тапети и ето какво ни очакваше отдолу… Портрет на Земфира.

Срамота е даже да го залепят.
Ключовете за гаража бяха открити в жилището на дядо ми, който беше умрял. Знаели са единствено почти къде се намира гаражът, само че въпреки всичко са го намерили. Едва го отворили. И ето какво са намерили вътре.

VAZ-21011 ОТ 1979 Г. В чудесно положение. Две седмици по-късно автомобилът е откаран с влекач в частен музей против солидна сума пари.

Намерих сребърен кол в неотдавна закупената къща на мои другари

Ако бях на мястото на вашите другари, щях да огледам добре жилището там. Казвам ви сигурно: хората, които крият нещо, постоянно го вършат на повече от едно място.

Преместих се в празния апартамент на родителите си. Докато пренареждах, открих укритие за 1000 $ с дата април 2004 година Като добър наследник го върнах на родителите си.

Щеше да е занимателно, в случай че единствено един от родителите беше направил тайника.
И в това време той не е не запомнил за нея.

Намерил съкровището в банята си. Точно в шкафчето, което виси над мивката.

Намерих този човек в новата си къща.

Това е най-готиният подарък за новодомците, който самата къща може да направи.

Преместих се в новия си апартамент и се натъкнах на парче тиксо, което беше боядисано и залепено на рафта за книги. Под тиксото се криеше загадка

Намерих го в апартамент чартърен. Сега имам с какво да платя за него.

Почиствах огледалото и открих прикрит долап зад него. “Човече, аз пребивавам в този апартамент от четири години!

Един мой другар се реалокира в нова къща. Това е било оставено от предходните притежатели.

Приятелят ми откри дребен проблем в тази къща под формата на могила от термити.

Преместил се в нов апартамент. Правеше ремонт и при премахването на остарелия паркет открих скрита ролка, деликатно увита в тиксо. Любопитството ми надви, когато я отворих. Прокълнат ли съм?

Отидете в поликлиниката – ще ви го преведат.
Най-вероятно това е просто амулет. Те се изписват и по-късно се носят на гърдите в кожена триъгълна торбичка. Нещо като талисман.

Когато наехме апартамент, забелязахме, че съседите имат орехи на балконите си. И скоро разбрахме за кого са предопределени.

Днес беше нашият ред. Дадохме ѝ няколко ореха. Гостенката се остави да я снимат и безгрижно се запъти към прилежащия балкон.

Откри страшна стая на тавана. Метални решетки на вратата, вградени светлини, зелени стени и невисок таван. Трябваше да се наведа, с цел да направя тези фотоси

Мислех, че хората са построили къщата ми, до момента в който не открих това.

Намирали ли сте в миналото някое от тези неща в дома си? Какво беше то?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР