Не е ясно как е стигнал до терена. Снимка: БГНЕСФИФА

...
Не е ясно как е стигнал до терена. Снимка: БГНЕСФИФА
Коментари Харесай

ФИФА погна известен готвач, докоснал купата, правил си селфита след финала в Катар

Не е ясно по какъв начин е стигнал до терена. Снимка: БГНЕС
ФИФА проверява събитията, които доведоха до това Солт Бае да се появи на терена след финала на Световното състезание по футбол в Катар сред Аржентина и Франция.

Известният притежател на ресторант, чието същинско име е Нусрет Гьокче, бе видян на терена след осъществяването на дузпи, пробвайки се да си направи селфита с играчите на аржентинците, в това число с Лионел Меси, и държейки международната купа.

Международната централа съобщи за Sky Sports News, че влизането му на терена не е оторизирано и правилникът на ФИФА споделя, че само международните първенци и управителни лица могат да допират трофея по време на закриващата гала. „ След преразглеждане, ФИФА проверява по какъв начин дадени лица са влезнали на терена след закриващата гала на стадион „ Лусаил “ на 18 декември. Ще бъдат взети нужните вътрешни ограничения “, сподели представител на централата, представен от Българска национална телевизия.

Според информациите, Солт Бае не е обвързван с президента на ФИФА Джани Инфантино, който преди бе сниман да посещава един от заведенията за хранене му. Няма и рекламна връзка сред централата и Нусрет, който бе един от почитателите на Инфантино в Инстаграм в четвъртък вечер, само че скоро по-късно към този момент не следваше президента на ФИФА.

Играчите на Аржентина не утвърдиха появяването на готвача, като Меси бе видян да се пробва да избегне контакт с него, преди Солт Бае да хване ръката му, а Лисандро Мартинес изглеждаше очевидно неудовлетворен да бъде сниман до него, до момента в който Нусрет държи трофея от Мондиала.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР